سرپرست شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت آب منطقهای استان درحال سوق دادن سیاستهای کلان آب استان از منابع آب زیرزمینی به منابع آبهای سطحی است.
لبخند مستانه و زیبایی طبیعی چهارمحال و بختیاری در پیشواز گردشگران نمایش صحنهای از خلقت آفرینندگار دانا و تواناست كه هر بینندهای را محو تماشای خود و هر عقل سلیمی را به تحسین شاهكار خلقت وا میدارد.
گلخانه دار اهل چهارمحال و بختیاری گفت: در این گلخانه زمینه اشتغال 6 نفر فراهم شده است و بهنوعی توانستیم با راهاندازی این مکان اشتغالزایی داشته باشیم و در حد توان خودمان به مقابله با بیکاری رویم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس در محور لردگان به بروجن، تعدادی کالای قاچاق کشف و ضبط و متهمان به پرداخت مبلغ 74 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری بلندترین مرکز استانهای کشور و بام ایران لقب گرفته است، این شهر 2 هزار و 166 متر از سطح دریا بالاتر است و در همسایگی آسمان قرار دارد.